OKULO VOR VIA REVENO

Dat is Esperanto voor oog voor uw rendement. Dat is waar Atenta het voor doet. Wij zien het voeren van een deugdelijke administratie niet als een moeten maar als een doel om rendement te behalen. Voor u.

Dat doen we allereerst door aandacht te schenken aan uw administratie. Zorgen dat de inrichting naadloos aansluit op uw bedrijfsvoering. Dat alle onderdelen een logisch geheel vormen waarmee boekhouding en administratie samensmelten tot een betrouwbaar ondernemersinstrument. Een tactiek die met de juiste aandacht verandert in een inzetbare strategie.

Oog voor detail vult mogelijkheden aan en laat kansen realiteit worden. Meer rendement halen uit uw verdiensten en subsidie- en belastingmogelijkheden waar mogelijk aanwenden om stappen te nemen naar groei. Oog voor uw mensen ook, zij zijn uw werkkapitaal en verdienen de volle aandacht.

De lijnen uitzetten zodat die heldere administratie de basis vormt voor een optimale bedrijfsvoering. Daar waar kan kosten verlagen, rendement verhogen en ontzorgen. Het financiële werk verzorgen precies zoals u het zelf wenst. Pro actief, want wij weten wat er in die financiële wereld speelt.

Het zal u niet verwonderen dat Atenta u graag iets extra's biedt als het gaat om rendement te verhogen. Onze plus en meerwaarde in financiële dienstverlening. Niet onbelangrijk: onze prestatie/prijs verhouding. Die zal u aangenaam verrassen.