AANDACHT VOOR UW BELASTING

Welhaast het minst aantrekkelijke van alle financiƫle zaken want hoe dan ook, u moet betalen en zelfs in vele vormen: denk hierbij aan omzetbelasting, inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en u heeft te maken met zaken als erfbelasting.

Atenta zorgt dat belasting voor u geen belasting meer is maar een vast element dat wij volledig controleerbaar en hanteerbaar maken. Geen ongewenste verrassingen achteraf maar van te voren precies weten waar u aan toe bent en vooral: geen cent te veel. Daarbij zorgt Atenta voor een heldere blik op belastingen. Wanneer u uw belastingadviseur op zijn of haar schouder wilt slaan omdat u belastinggeld terugkrijgt vergeet u de rentewinst die u heeft wanneer uw belastingafdracht 100% kloppend. Daarom gaat Atenta liever uit van helderheid en ziet belasting als een instrument dat onlosmakelijk in uw financiƫle administratie is verweven.

Een helderheid die laat zien waar u met een juiste aangifte en een optimale inzet van de belastingmaatregelen geld kunt verdienen. Want inderdaad, wat sommigen de mazen in de wet noemen, noemen wij liever de mogelijkheden die de belastingwet u biedt. Die mogelijkheden zijn legio voorhanden op vele gebieden zoals uw oudedagsvoorziening en uw investeringsbeleid.

Met die visie is het een sport de belasting als uw medestander te gaan zien. Atenta regelt die belastingzaken voor een diversiteit aan soorten ondernemingen in een even grote diversiteit aan branches. Daarmee wordt veel ervaring opgedaan. Parate kennis die ook u ten goede komt bij het bepalen van een optimale belastingstrategie.

 

Onze fiscale dienstverlening:
- Verzorgen van loon- en omzetbelastingen;
- Verzorgen van inkomsten en vennootschapsbelasting;
- Oudedagsvoorzieningen;
- Successie- en schenkingsrecht;
- (Her)structurering van ondernemingen.