Aandacht voor uw resultaat

Resultaat in ondernemen heeft alles te maken met cijfers. Daarom heeft Atenta oog voor úw resultaat. Het lijnenspel tussen kosten en baten, balansposten en belastingmaatregelen brengen wij op een heldere en vooral begrijpelijke manier in beeld. Uw salarisadministratie verzorgen wij tot en met de arbeidscontracten. Uw jaarrekening stellen wij zo samen dat het een werkbaar document wordt.

Werken met cijfers onze passie?


Zeker.
Het werken met en verwerken van cijfers is een spel waar je met veel genoegen resultaat uit kunt halen. Het is ons vak, daar hebben we plezier in. Ons vak waar we ook de diversiteit van kennen: uw belastingaangifte vraagt een geheel andere benadering dan het correct inboeken van uw facturen. Daarom werken wij met financiële specialisten elk op hun eigen terrein.

Onze tweede passie hebben wij allemaal gemeen: uw resultaat. Niets is prettiger dan voor je klant van meerwaarde te zijn. Die materie waarin u zelf niet thuis hoeft te zijn voor u te doorgronden, de lijnen te trekken en te verbinden om zo met werkbare informatie en correcte cijfers te komen die waarde toevoegen aan uw bedrijfsvoering, aangiften, personeelszaken en zelfs aan uw oudedagsvoorzieningen.

Pro actief werken met cijfers?


Absoluut.
Atenta heeft oog voor úw resultaat. Daarin vindt u onze meerwaarde. Daar moeten wij zelf voor zorgen door attent te zijn, waakzaam, alert en aandachtig op alles wat uw resultaat ten goede komt. Kortom, onze dienstverlening levert u veel op.

 

Tip

Download hier de checklist voor de aangifte over 2018.

 

Atenta Checklist IB-2018.pdf

 

Atenta

Opmerkzaam. Dat is de letterlijke vertaling van het woord Atenta uit het Esperanto. Opmerkzaam staat voor scherpzinnig, attent, waakzaam, alert en aandachtig. Eigenschappen die u terugvindt in onze financiële dienstverlening omdat wij vinden dat wij als uw partner meer moeten doen dan uw administratie verzorgen.

De taal Esperanto is ontwikkeld om duidelijke communicatie tussen verschillende culturen mogelijk te maken. Een internationale taal die iedereen snel kan leren dankzij de heldere grammaticale lijnen en begrijpelijke regelmatigheid.

Duidelijke, heldere lijnen. Begrijpelijke structuren. Als uw belastingadviseur en administratieconsulent maken wij cijfers inzichtelijk en vooral: beslissingen weloverwogen.